Izvor: Beta, 19.Jul.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suženje puta kod Bubanj Potoka do oktobra

Od danas do 1. oktobra biće izmenjen režim saobraćaja na auto-putu Beograd-Niš od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza "Tranšped", u smeru ka Nišu, saopšilo je danas Javno preduzeće (JP) Putevi Srbije.Zbog radova su zatvorene vozna i zaustavna traka u smeru ka Nišu u dužini od 500 do 1.500 metara, navedeno je u saopštenju."Putevi Srbije" apeluju na vozače da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da smanje brzinu.Kako je saopšteno, saobraćaj je izmenjen zbog izgradnje robne kuće Ikea.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADOVI NA BUBANJ POTOKU Dve trake zatvorene zbog gradnje "Ikee"

Izvor: Blic, 19.Jul.2016

Od naplatne rampe Bubanj Potok do izlaza Tranšped, od danas je izmenjen režim saobraćaja na auto-putu zbog izgradnje robne kuće "Ikea"...- Za vreme izvođenja radova zatvorene su vozna i zaustavna traka u pravcu ka Nišu u dužini od 500 do 1.500 metara - saopštilo je JP "Putevi Srbije"...Obezbeđivanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.