Izvor: Domino Magazin, 01.Dec.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H&M počinje da iznajmljuje odeću

Nećete verovati ali H&M počinje da iznajmljuje odeću. i Zanimljivo je da nisu prvi došli na tu ideju, pošto je recimo IKEA već počela da isprova slične modele poslovanja. Business of Fashion piše kako će H&M primeniti zanimljiv koncept. Za recimo 37 dolara nedeljno, kupci će moći da uzmu 50 komada odeće i koriste je […] The post H&M počinje da iznajmljuje odeću appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

H&M testira uslugu iznajmljivanja odeće

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Dec.2019, 17:47

Od petka 29. novembra, potrošači mogu da iznajme odeću za 350 kruna (37 dolara) nedeljno u obnovljenoj glavnoj prodavnici na trgu Sergels Torg u centru Stokholma...Švedska marka prati konkurenciju Banana Republic i Urban Outfitters, koji su ove godine pokrenuli slične usluge kako bi ušli na tržište...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.