Otvoreni Hyundai navijački parkovi

Izvor: B92, 12.Jun.2012, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni Hyundai navijački parkovi

Hyundai je, kao zvanični automobilski sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu 2012, otvorio vrata svojih fan parkova širom Evrope. Ovi parkovi otvoreni su u osam evropskih gradova od Madrida do Moskve, sa ciljem da navijačima svih uzrasta pruže zabavu pre, u toku i posle fudbalskih mečeva.

S obzirom da je u centru pažnje fudbalskih fanova Evropsko prvenstvo u fudbalu (EURO 2012), Hyundai je u osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gradova širom Evrope otvorio svoje parkove u kojima će fudbalski navijači moći da prate utakmice svojih omiljenih timova.

Parkovi su osim u Madridu i Moskvi otvoreni i u Pragu, Parizu, Dortmundu, Berlinu, Torinu i Sankt Peterburgu i trajaće do 1. jula, odnosno do završetka Evropskog prvenstva u fudbalu 2012.

Navijači će utakmice moći da prate preko LED ekrana površine od oko 60 m2, a pre početka i nakon završetka utakmica kao i u toku poluvremena navijači će biti u prilici da se zabave putem 3D igara koje će biti na raspolaganju svim posetiocima.

Na licu mesta biće i predstavnici Hyundaija koji će posetiocima prikazati svoje najnovije modele namenjene evropskom tržištu.

Inače, Hyundai je partner UEFA više od 12 godina, a EURO 2012 je četvrto uzastopno Evropsko prvenstvo na kome je korejska kompanija zvanični automobilski sponzor.

Hyundai je za ovogodišnje takmičenje obezbedio 366 vozila za prevoz timova, poznatih ličnosti i zvaničnika Evropskog prvenstva.

Vozili smo: Hyundai Elantra 1.6 GLS Desire.

Lukas Podolski promoviše Hyundai.
Pogledaj vesti o: Hyundai,   Fudbal,   Pariz,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hyundai fan parkovi otvorili vrata širom Evrope

Izvor: Moto.rs, 12.Jun.2012

U centru pažnje fudbalskih fanova širom sveta ovog leta biće Evropsko prvenstvo u fudbalu koje je upravo u toku. Hyundai kao zvanični automobilski sponzor ovogodišnjeg Evropskog prvenstva u fudbalu u osam gradova širom Evrope otvorio je svoje fan parkove u kojima će fudbalski fanovi moći da...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.