Hyundai Genesis najavio novi super automobil

Izvor: AutoBlog, 10.Jan.2018, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hyundai Genesis najavio novi super automobil

Čini se da je samo nebo granica za Genesis, podbrend kompanije Hyundai, jer su njegovi čelnici najavli da rade na projektu super automobila koji će izazvati Ferrari i Porsche. Novi super automobil ovog podbrenda će izazvati dve pomenute kompanije, bar u oblasti dizajna i performansi, jer napadati tako poznate brendove potpuno drugačije izgleda na papiru nego u stvarnosti. U svakom slučaju, Genesis-u neće biti lako da se takmiči sa njima i da im preotme klijente.Informacija o tome da kompanija radi na novom super automobilu je potvrđena od strane potpredsednika dizajna kompanije Hyundai, Luka Donkervolka,...
Pogledaj vesti o: Ferrari,   Porsche

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Hyundai Genesis najavio novi super automobil

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2018, 10:34

Čini se da je samo nebo granica za Genesis, podbrend kompanije Hyundai, jer su njegovi čelnici najavli da rade na projektu super automobila koji će izazvati Ferrari i Porsche.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.