Tramp zapretio Meksiku da će zatvoriti granicu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp zapretio Meksiku da će zatvoriti granicu

Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će razmestitii trupe i zatvoriti južnu granicu ako Meksiko ne zaustavi velike grupe migranata koje se kreću ka Sjedinjenim američkim državama iz Gvatemale, Hondurasa i Salvadora. “Atak na našu zemlju na našim južnim granicama, uključujući kriminalne elemente i drogu, za mene su mnogo važniji kao predsednika nego trgovina ili USMCA (novi sporazum o trgovini između SAD, Kanade i Meksika). Nadajmo se da će Meksiko zaustaviti ovaj nalet na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp preti da će zatvoriti granicu sa Meksikom

Izvor: RTS, 18.Okt.2018

. Predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp rekao je da će uputiti jedinice vojske na jug i da će zatvoriti granicu ako Meksiko ne zaustavi velike grupe migranata koje se kreću ka SAD.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.