Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Mar.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata imena napadača na muzej u Tunisu

Premijer  Tunisa Habib Esid danas je otkrio imena muškaraca koji su u jučerašnjem oružanom napadu na muzej u Tunisu usmrtili 22 osobe.

Premijer Esid je kazao kako je jedan od njih već od ranije poznat sigurnosnim službama.

Imena dvojice muškaraca su Jassin Labidi i Saber Kačnaoui, naveo je Esid u intervjuu za francuski radio RTL, dodavši kako je još uvijek nepoznato kojoj su organizaciji pripadali.

U jučerašnjem (18.mart) oružanom napadu na muzej Bardo u tunižanskoj  prijestonici ubijene su dvadeset i dvije osobe, među kojima je bilo 17 stranih turista, državljana EU.

Napadači su ubijeni istog dana.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Poznata imena napadača koji su ubili 22 osobe u muzeju u Tunisu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2015

TUNIS - Tuniski premijer Habib Esid danas je otkrio imena muškaraca koji su u jučerašnjem oružanom napadu na muzej u Tunisu ubili 22 osobe...Premijer Esid je kazao kako je jedan od njih već od ranije poznat bezbjednosnim službama, javlja CNN...Imena dvojice muškaraca su Jasine Labidi i Saber Kačnaui,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.