Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2015, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo snimanje novog vesterna Kventina Tarantina

Produkcijska kuća Vajnstajn saopštila je da je počelo snimanje novog vesterna reditelja Kventina Tarantina "The Hateful Eight" u američkoj saveznoj državi Kolorado, prenose američki tabloidi.

Vajnstajn je krajem novembra obelodanio zvaničan spisak glumaca koji će igrati u novom filmu. "Omraženu osmorku" igraju Kurt Rasel, Semjuel L. Džekson, Tim Rot, Volton Gogins, Majkl Medsen, Brus Dern, Demijan Bičir i Dženifer Džejson Li.

Novi vestern je priča o osam putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << koji se slučajno sreću u jednoj planinskoj kući, gde su pobegli kako bi se sakrili od nadolazeće snežne mećave. Film će imati pet poglavlja.

Film bi trebalo da stigne u bioskope krajem godine i očekuje se da će ući u trku za Oskar 2016. godine.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počelo snimanje novog vesterna Kventina Tarantina

Izvor: Beta, 27.Jan.2015

LOS ANDJELES, 27. januara 2015. (Beta) - Produkcijska kuća Vajnstajn saopštila je da je počelo snimanje novog vesterna reditelja Kventina Tarantina "The Hateful Eight" u američkoj saveznoj državi Kolorado, prenose u utorak američki tabloidi...Vajnstajn je krajem novembra obelodanio zvaničan spisak...

Nastavak na Beta...

Tarantino snima novi vestern

Izvor: Politika, 27.Jan.2015

Scenarista i reditelj Kventin Tarantino počeo je snimanje novog vesterna „The Hateful Eight” u američkoj saveznoj državi Kolorado, izvestili su američki mediji...Producentska kompanija „Vajnstajn” krajem novembra obelodanila je spisak glumaca koji će igrati u novom filmu Tarantina. „Omraženu...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.