Palestinci širom regiona protestovali protiv Trampovog plana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2020, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palestinci širom regiona protestovali protiv Trampovog plana

Palestinci su danas protestovali širom regiona Bliskog istoka protiv bliskoistočne mirovne inicijative predsednika SAD Donalda Trampa. Oni su odbacili Trampov plan koji je uveliko u korist Izraela i predviđa aneksiju svih jevrejskih naselja i dolinu Jordana na okupiranoj Zapadnoj obali. Palestincima se nudi ograničena samouprava u pojasu Gaze, na delovima Zapadne obale i nekim retko naseljenim područjima u Izraelu u zamenu za ispunjenje duge liste uslova. Hiljade ljudi izašlo je na...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Plan koji sa sobom nosi VELIKU OPASNOST: Zašto Tramp baš sada izneo svoj predlog za Bliski istok i šta time DOBIJA

Izvor: Blic, 31.Jan.2020

Palestinci su odbacili predlog američkog predsednika Donalda Trampa o Bliskom istoku, smatrajući da je on usmeren protiv njih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.