Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Jul.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu: Sporazum teška greška istorijskih razmjera

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu kritikovao je istorijski sporazum koji su postigle svjetske sile i Iran kao "tešku grešku istorijskih proporcija".

"Iran će dobiti siguran put kao nuklearnom oružuju"  izjavio je danas, 14.jula, Netanjahu."Mnoge restrikcije koje su trebale da ih spriječe da to postignu biće ukinute", smatra izaraelski premijer.

"Iran će dobiti jackpot, novčano bogastvo stotina milijardi dolara, koje će im omogućiti da nastave sa agresijom i terorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << u regionu i svijetu" dodao je Netanjahu.

Zamjenica izaraelskog ministra vanjskih poslova Cipi Hotoveli nazvala je sporazum sa Iranom "istorijskom predajom Zapada osovini zla koju vodi Iran".

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.