Lutovac razgovarao sa omladinom DS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Dec.2019, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lutovac razgovarao sa omladinom DS-a

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac razgovarao je u nedelju uveče sa omladinom te stranke koja ga od subote čeka da im se obrati i objasni odluku o raspuštanju omladinskog kluba DS i više beogradskih odbora te stranke. Predsednik omladine DS-a Aleksandar Pavić rekao je za agenciju Beta da je iniciran sastanak na najvišem nivou koji će se održati u sredu, te da će tada omladina DS-a "dobiti napismeno" sve o razlozima raspuštanja. Omladina DS-a zauzela centralu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Lutovac razgovarao sa Omladinom DS, posle sastanka oprečne izjave dve strane

Izvor: Blic, 02.Dec.2019

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac sinoć je razgovarao sa Omladinom DS koja je blokirala centralu te stranke. Nakon sastanka, međutim, usledile su različite izjave dve strane.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.