FBI upao na Trumpovo imanje na Floridi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2022, 08:00

FBI upao na Trumpovo imanje na Floridi

Bivši američki predsjednik Donald Trump potvrdio je da su agenti Saveznog ureda za istrage (FBI) pretresli njegovo imanje Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi. "Nakon rada i suradnje s relevantnim vladinim agencijama, ovaj nenajavljeni upad u moj dom nije bio potreban ni primjeren", rekao je Trump u izjavi. Trump nije kazao zašto je izvršen pretres, a nije želio reći ni što je sve pretraženo. Istakao je da su mu agenti provalili i u sef. Mar-a-Lago je "trenutačno pod...
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

FBI na Trampovom imanju: "Provalili su mi u sef"

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2022

Bivši američki predsjednik Donald Tramp potvrdio je da su agenti FBI pretresli njegovo imanje Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.