Drugo masovno ubistvo u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023, 14:15

Drugo masovno ubistvo u Srbiji

Dva dana nakon masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi, dogodila se još jedna puncnjava u bizini glavnog grada Srbiji u kojoj je osam osoba je ubijeno, a četrnaest povređeno. Napad se dogodio 4. maja kasno uveče. Radio Slobodna Evropa bio je na mestu nada u selima Dubona i Malo Orašje kod Mladenovca. Osumnjičeni za napad je uhapšen. (Kamera: Slaven Miljuš; Montaža: Ana Toader)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

'Izašao iz auta i počeo da puca': Svedok drugog masovnog ubistva u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Maj.2023

Dan kada je u Srbiji počela trodnevna žalost zbog masovnog ubistva u beogradskoj osnovnoj školi, osvanuo je s vešću da je u još jednoj pucnjavi usmrćeno osam osoba. Napad se dogodio 4. maja kasno uveče u više sela kod Mladenovca. Osumnjičeni je uhapšen, a vlasti su zločin okarakterisale kao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.