Bujice blata ponovno zatrpale kuće u Bernu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Sep.2017, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bujice blata ponovno zatrpale kuće u Bernu

Vlasti Švicarske priopćile su danas da su nove bujice blata zahvatile sela nedaleko od granice sa Italijom i uništile nekoliko kuća. Jedna bujica išla je riječnim koritom iz kojeg se prošlog tjedna izlila bujica blata i stijena, nakon čega je nestalo osmero ljudi. Kuće su sada zatrpane u selu Bondo u kojem je trajala akcija čišćenja, kao i u susjednim selima Promontogno i Spino. Bujice su se pokrenule nakon nove oluje praćene grmljavinom, javlja AP. Putovi su neprohodni. Za sada...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

POGLEDAJTE Bujice blata i stenja zatrpale kuće na švajcarsko-italijanskoj granici

Izvor: Blic, 01.Sep.2017

Vlasti Švajcarske saopštile su danas da su nove bujice blata zahvatile sela nedaleko od granice sa Italijom i uništile nekoliko kuća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.