Žrtvu ranio u leđa i dokosurio nožem

Izvor: Blic, 09.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtvu ranio u leđa i dokosurio nožem

PARAĆIN - U centru Paraćina juče ujutru je ubijen taksista Miodrag Đorđević Mareli (48). Za ubistvo je osumnjičen Marelijev kolega Aleksandar M. (30) koji je ubrzo uhapšen.

Aleksandar M. se tereti da je u Đorđevića prvo pucao iz krateža, skraćene puške ručne izrade, a potom ga je, kad je nesrećni čovek pokušao da pobegne, sustigao i izbo nožem.

Đorđević je posle napada još davao znake života i prebačen je u bolnicu, ali ubrzo je izdahnuo.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rečima očevidaca ovog tragičnog događaja, Đorđević je izlazio iz berbernice kada mu je napadač prišao s leđa i iz akten-tašne izvukao kratež. Žrtvi je pucao u leđa. Đorđevića je hitac oborio na tlo, ali je uspeo da se odmah pridigne. Od siline pucnja građani koji su tu zatekli, bacili su se na zemlju.

Đorđević je u pokušaju da pobegne porušio stolice obližnjeg lokala i nekako je prešao nekoliko desetina metara. Napadač ga je tada sustigao i zadao mu više udaraca nožem. Očevici navode da ga je izmasakrirao i na kraju mu zabo nož u telo.

Kada je primetio policajca koji je čuo pucanj i odmah dotrčao, Aleksandar M. je pokušao da pobegne preko mosta na Crnici. Policajac je tada pucao u vazduh i napadač je stao. Nije se opirao hapšenju.

- Pucanj je strahovito odjeknuo i nisam znala šta se dešava. Nekako sam instiktivno pala na zemlju. U opštem metežu ništa nisam videla sem poobaranih stolica. Kada sam podigla glavu, videla sam ranjenog čoveka kako beži teturajući se. Drugi je mirno išao za njim, dok ga nije stigao i počeo da bode nožem. Pobegla sam sa lica mesta. Ovako nešto nisam ni na filmu videla. Pretrpela sam veliki šok. I sada sam u strahu - govori žena koja se slučajno zatekla u centru grada.

Pretpostavlja se da iza krvavog obračuna među paraćinskim taksistima leže neraščišćeni računi.

Prema rečima njihovog zajedničkog prijatelja, dve porodice su u zavadi od prošle godine zbog toga što je Đorđević pretukao Aleksandrovog oca. U utorak je održano ročište na sudu zbog tog premlaćivanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.