Zrenjanin: Uhapšeni zbog teške krađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 20:09

Zrenjanin: Uhapšeni zbog teške krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su R. R. (1984) iz Zrenjanina i I.T. (1985) sa teritorije opštine Nova Crnja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više krivičnih dela teška krađa i prikrivanje.

Pregledom kombi vozila stranih registarskih oznaka, za koje se sumnja da je ukradeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u tovarnom prostoru pronađen je mini bager koji je ukraden sa gradilišta u inostranstvu.

Pretresom stana i drugih prostorija pronađeno je i privremeno oduzeto više radnih mašina, mini bagera, pumpe za beton i kompresor za koje se na osnovu izvršenih provera sumnja, da takođe potiču iz krivičnih dela, izvršenih u inostranstvu.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova nakon čega su uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Kikindi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bager, kombi... Ukradeno u inostranstvu, prošla zrenjaninska policija

Izvor: B92, 16.Sep.2021

Zrenjaninska policija uhapsila je dvojicu zbog krađe i prikrivanja...Zrenjaninska policija uhapsila je, u saradnji sa policijskim službenicima Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, R. R. (37) iz Zrenjanina i I.T. (36) sa teritorije opštine Nova Crnja, zbog sumnje da su izvršili više krivičnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.