Izvor: CrnaHronika.rs, 07.Jun.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženu izbo nožem, a majka mu se ubila!

LEBANE - Dve nesreće u šest meseci!Porodica Stojanović iz sela Togačevce kod Lebana za šest meseci doživela je dve velike nesreće! Najpre je Milena (17) jedva uspela da preživi kad je na nju, dok je stajala u školskom dvorištu, džipom naleteo bivši funkcioner JUL Krsto Stojanović (72), a juče je Milenin otac Svetislav (46) četiri puta nožem u leđa ubo Mileninu majku Danijelu Ivković (48), s kojom punih 25 godina živi u vanbračnoj zajednici!Da tragedija bude veća, kad je Svetislavova majka Ljiljana Nisić (73) čula zapomaganje snaje i videla je kako leži u lokvi krvi, popila je mišomor i umrla od trovanja!
Komšije kažu da su Svetislav i Danijela živeli veoma skladno, iako nisu bili venčani.- Imali su dvoje dece, a njihovi prvi problemi počeli su kad je na ćerku Milenu naleteo vozač džipa. Svetislav se od tada poremetio. On je voleo i sina i ćerku, ali prema Mileni je bio posebno pažljiv. Posle njene nesreće počeo je da pije i stalno se svađao s Danijelom. Trzavice i svađe bile su sve češće, a pre desetak dana pokušao je Danijelu da udari ašovom u glavu - priča uplakana rođaka.
Izvor Kurira iz policije kaže da je Svetislav posle hapšenja bio konfuzan.- Pre napada Svetislav je bio s Danijelom u njivi, a kad su se vratili, izbo ju je nožem u leđa. U policiji je rekao da se ne seća zločina, da pamti samo da je imao nož u rukama, ali ne i momenta kad je izbo suprugu. Rekao nam je da je bio pijan - rekao je naš sagovornik.
Meštani Togačevca su u šoku.
- Nakon zločina Svetislav je došao u seosku prodavnicu, popio nekoliko piva i onda nam rekao da ga vodimo u policiju jer je ubio ženu - ispričali su meštani.Njihova ćerka Milena, koja je jedva izbegla smrt u decembru, nalazi se na kućnom lečenju, ali u lošem je zdravstvenom stanju! U trenutku nesreće bila je u kući svoje tetke.
- Ona je u trenutku nesreće bila u kući svoje tetke i još ne zna šta se dešava. Ne zna da joj je majka u bolnici, otac u zatvoru, a da joj babu sahranjujemo - rekao je prijatelj porodice Stojanović.
Zahvaljujući prisebnim komšijama, brzo posle ranjavanja Danijela je zbrinuta u niškoj bolnici. Lekari kažu da joj je povređena plućna maramica, ali da u ovom trenutku nije životno ugrožena.
Ćerka Svetislava Stojanovića jedva izbegla smrt
Tragedija porodice Stojanović započela je 14. decembra prošle godine. Tada je na Milenu, učenicu Hemijske škole, dok je s drugaricama stajala u školskom dvorištu, džipom naleteo bivši funkcioner JUL Krsto Stojanović (71)!
- Kada je naša Milena prebačena u bolnicu, praktično nije davala znake života. Pet dana je bila na granici života i smrti, a onda se dogodilo čudo. Kurir je prvi objavio njenu sliku i tog dana, na Svetog Nikolu, kada smo s novinama došli u bolnicu, Milena je počela da daje znake života. Kao da joj je Kurir ulio neku novu snagu! To nam je bio najsrećniji dan u životu - pričala je tada Milenina majka Danijela Stojanović.
Milena je tada ispričala da se ne seća nesreće jer se sve odigralo munjevitom brzinom.
- Sećam se samo da sam posle časa izašla na odmor s drugaricom. Pokušala sam da se prisetim nekih detalja, ali uzalud - rekla je tada Milena.
Devojčica je imala deset operacija, a Krsto Stojanović je za njen oporavak dosad dao više od 15.000 evra.
Izvor: kurir-info.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.