Ženi pozlilo u gradskom prevozu, pa preminula

Izvor: BKTV News, 09.Maj.2017, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženi pozlilo u gradskom prevozu, pa preminula

Pedesetsedmogodišnja žena preminula je danas u Beogradu, nakon što joj je pozlilo u gradskom prevozu, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Iz MUP-a navode da je žena izašla iz autobusa nakon što joj je pozlilo.

Prema rečima Nade Macure, portparola Hitne pomoći, poziv je jutros stigao nešto pre osam časova i ekipe su odmah reagovale.

"Ženi je pozlilo na okretnici kod Staklenca u centru Beograda. Naše ekipe su na licu mesta pokušale reanimaciju, ali su mogli samo da konstatuju smrt", potvrdila je Macura za BKTVNews.

Obračun u Jagodini: Muškarac izrešetan ispred marketa

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

NESREĆA U ULICI BRAĆE JUGOVIĆA: Ženi pozlilo u AUTOBUSU, izašla na ulicu i PREMINULA

Izvor: Kurir, 09.Maj.2017

...U MUP navode da je žena izašla na ulicu iz autobusa nakon što joj je pozlilo..U Hitnoj pomoći su naveli da je pokušana reanimacija..Autor: Tanjug,Foto: Dragana Udovičić

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.