Žena sa Futoške skele automobilom upala u Dunav

Izvor: Radio 021, 29.Sep.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena sa "Futoške skele" automobilom upala u Dunav

Automobil za čijim volanom je bila žena (70) upao je sa "Futoške skele" u Dunav, a ronioci Žandarmerije trenutno tragaju za nesrećnom ženom.

Prema rečima ljudi koji upravljaju škelom, žena čiji indentitet nije objavljen, ukrcala se na skelu u Beočinu sa automobilom "suzuki" beogradskih tablica. Prema rečima očevidaca, žena se prethodno sa nekim raspravljala preko telefona, a zatim je verovatno nehotice dala gas i automobil je probio zaštitnu ogradu i sleteo sa skele >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Dunav. U trenutku nesreće, skela se nalazila 60 metara od obale.

Po dosadašnjim saznanjima, žena se na skelu ukrcala u Beočinu, na sremskoj strani Dunava, sa namerom da ode na drugu, bačku obalu, u Futogu, gde je, navodno trebalo da prisustvuje sahrani.

Očevici nisu prijavili da je bilo šta isplivalo na površinu, pa se strahuje da je žena stradala u udesu. Na lice mesta odmah su poslati ronioci Žandarmerije, kako bi pronašli nesrećnu ženu ili automobil.

Futoška skela povezuje Futog i Beočin.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.