Izvor: Blic, 07.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog obljube unuke 15 godina zatvora

NIŠ - Č.V. (57) iz okoline Aleksinca osuđen je u Okružnom sudu u Nišu na 15 godina zatvora, jer je u više navrata od 2005. do 2007. godine obljubio četrnaestogodišnju unuku.

Krivično veće sudije Radomira Mladenovića kaznilo ga je sa 14,5 godina zbog obljube nad nemoćnim licem, dok je zbog rodoskrnavljenja osuđen na godinu dana, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 15 godina zatvora. Kako je „Blic" pisao, monstruozno nedelo je otkriveno nakon što se devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << požalila jednom rođaku. Č.V. je potom pobegao iz sela, plašeći se reakcije sina, ali se ubrzo predao policiji i tražio da ga zatvore.

Č.V. je tokom saslušanja u istrazi u potpunosti priznao delo i do detalja opisao kako je seksualno opštio sa unukom. On je rekao da je devojčica bila razvijenija u odnosu na decu njenog uzrasta i da ga je to navelo da s njom stupi u intimne odnose. Č.V. je u domaćinstvu živeo sa suprugom, sinom, snahom i unucima. Otac zlostavljane devojčice bio je na radu u Beogradu, pa je deda koristio priliku kada bi kod kuće ostao sam sa devojčicom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.