Izvor: Blic, 15.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se još ne sudi Katarininim ubicama

Zašto se još ne sudi Katarininim ubicama

BEOGRAD (Beta) - Katarina Marić poginula je pre tačno godinu dana kada je na nju, na uglu Beogradske i Njegoševe ulice, naleteo džip Ministarstva poljoprivrede Srbije. Džip u kome je bio tadašnji ministar Dragan Veselinov, a koji je vozio Stevan Bakalov, izleteo je na trotoar nakon što se sudario sa taksijem kojim je upravljao Milivoje Stojanović. Taksista je tvrdio da je džip prošao kroz crveno svetlo. U nesreći je teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povređena Snežana Vujičić (24), a lake povrede zadobio je Srbislav Ćirić (61).

- Prošlo je godinu dana, a istraga se nije pomerila sa mesta i optužnica nije podignuta... - izjavila je Katarinina majka Ljiljana Marić. Čedomir Nebrigić, advokat Bakalova, rekao je da je stigao nalaz veštaka Instituta 'Kirilo Savić' i da očekuje da sudija zakaže nastavak suđenja. On nije želeo da komentariše sadržaj nalaza, ali je rekao da je izveštaj 'zanimljiv'.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.