Zaplenjeno više od kilogram i po heroina

Izvor: Blic, 19.Jul.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno više od kilogram i po heroina

Beogradska policija je juče saopštila da je u tri akcije zaplenila kilogram i 715,89 grama heroina i uhapsila četiri osobe osumnjičene za proizvodnju i prodaju droge.

Uhapšeni su Pavle M. (26) iz Beograda, državljanin Makedonije Zoran H. (55) sa prijavljenim boravištem u Borči, Aleksandar F. (33) iz Mislođina, Dejan R. (35) iz Beograda i Saša N. (29) iz Aleksinca.

U prvoj akciji, policija je prilikom pretresa kuće Pavla M. našla oko 250 grama heroina, veću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << količinu smeše paracetamola i kofeina, kao i oko 550.000 dinara.

U drugoj akciji, prilikom hapšenja Zorana H., policija je u kući našla 912,86 grama heroina, dok je u vozilu koje je koristio Aleksandar F. nađeno 55,55 grama heroina, 96 mililitara metadona i 20 tableta bensedina.

Oni su uhapšeni kada je na jednoj pumpi u Krnjači, Zoran H. prodao paket heroina Aleksandru F.

Policija je u trećoj akciji, takođe prilikom pretresa kuće, kod Dejana R. našla 494,15 grama heroina, 248,38 grama paracetamola, preciznu vagu i 1.200 evra.

Pretresom vozila Saše N. nađeno je 3,33 grama heroina i 3,46 grama paracetamola koje je neposredno pre hapšenja kupio od Dejana R.

U saopštenju se dodaje da će osumnjičeni uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplenjeno 1,7 kilograma heroina

Izvor: Politika, 19.Jul.2008

Zbog trgovine narkoticima uhapšeno pet osoba ..Beogradska policija juče je saopštila da je u tri akcije zaplenila kilogram i 715, 89 grama heroina i uhapsila osobe osumnjičene za proizvodnju i prodaju droge...Uhapšeni su Pavle M. (26) iz Beograda, državljanin Makedonije, Zoran H. (55) sa prijavljenim...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.