Zaplenjeno četrdeset kilograma marihuane

Izvor: Blic, 29.Jan.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno četrdeset kilograma marihuane

Pripadnici MUP-a Srbije presekli su juče veliki kanal šverca droge iz Crne Gore i tom prilikom zaplenili skoro 40 kilograma marihuane. Policajci su u selu Golubinci kod Stare Pazove uhapsili Dalibora R. (23) i Nikolu V. (24), u trenutku kada su u „fijat uno" prebacivali drogu.

- Drogu su počeli da prebacuju iz kamiona podgoričkih registarskih tablica u svoj automobil, ali im je u tom trenutku policija blokirala izlaz iz servisa u kome se se nalazili. Oni su pružili fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otpor i pokušali su da pobegnu, ali smo ih u tome sprečili i uhapsili - rekao je na konferenciji za novinare načelnik Odeljenja za suzbijanje narkomanije SUP Beograd Dragan Rakić.

On je rekao je vrednost zaplenjene droge oko 60.000 evra na crnom tržištu jer je u pitanju takozvana hibridna marihuana, za koju se pretpostavlja da je stigla iz Albanije.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplena 40 kg marihuane

Izvor: B92, 30.Jan.2008, 00:37

Policija je danas zaplenila oko 40 kilograma marihuane i uhapsila dvojicu osumnjičenih,.. Hapšenjem je presečen krijumčarski kanal iz Crne Gore kojim je droga stizala u Beograd. Policija je novinarima pokazala zaplenjenu drogu, a načelnik Odeljenja za suzbijanje narkomanije u Beogradu Dragan Rakić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.