Zaplenjeno 459 kilograma rezanog duvana

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 459 kilograma rezanog duvana

Carinici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja otkrili su jutros na autoputu Beograd-Niš veliki tovar sa 459 kilograma rezanog duvana bez dokumentacije o plaćenim uvoznim dažbinama, saopštila je danas Uprava carina

Carinici su pronašli 26 kutija u koje je bilo spakovano 459 kilograma rezanog duvana, a uz svaku od njih je išla i propratnica na kojoj je pisao i pošiljalac i primalac, što nije bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << slučaj sa ostalim paketima koji su se nalazili u kombiju.

Navodi se da su carinici mnogo puta do sada u kurirskim vozilima koja pripadaju istoj firmi pronalazili rezani duvan, i da je i ovo vozilo iste firme zaustavljeno kod naplatne rampe "Nais" na isključenju za Niš.

Kako se dodaje, carinici su od početka ovog meseca u akcijama dubinske kontrole, otkrili više od 300 kilograma rezanog duvana.

Dubinskim kontrolama carinicima je omogućeno da zaustave vozilo na putu i ukoliko smatraju da ima razloga urade i detaljan pregled.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.