Izvor: B92, 08.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 400 grama droge, izvršena dva hapšenja

Beograd -- Beogradska policija saopštila je u nedelju da je Kriminalistička policija SUP-a Beograd zaplenila oko 400 grama heroina i uhapsila Nemanju Milinovića (25) zvanog Boske iz Beograda zbog trgovine drogom. Milinović je kupovao drogu u količinama od po pola kilograma, koju je odnosio u iznajmljeni stan u Novom Beogradu gde je narkotike prepakivao i prodavao beogradskim narkomanima. Kod jednog od njih - Vladana Mitrovića (45), policija je pronašla 50 grama heroina, 360 evra i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 35.400 dinara namenjenih za kupovinu droge od Milinovića, kaže se u saopštenju. Mitrović je uhapšen i optužen za neovlašćenu proizvodnju i prodaju droge.

U istovremenoj akciji uhapšen je i Milinović, kod koga je pronađen pištolj marke CZ99 i falsifikovana lična karta. Pretresom stana pronađeno je šest kesa sa heroinom ukupne količine od oko 300 grama. Protiv njega je podneta krivična prijava za proizvodnju i prodaju droge, neovlašćeno posedovanje oružja i falsifikovanje isprava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.