Zaplenjeno 13,6 kilograma heroina

Izvor: S media, 17.Avg.2010, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 13,6 kilograma heroina

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije i carine, u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih poslova, presekli su kanal krijumčarenja opijata iz Turske u zapadnu Evropu, otkrivši 13,6 kilograma heroina, saopštila je danas Uprava carina.

Na graničnom prelazu Srpska Crnja, u vozilu ''micubiši'', zrenjaninske registracije, kojim je upravljao 37-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << srpski državljanin, otkriveno je u pregradjenom rezervoaru za gorivo 12 paketa karakteristično zapakovane materije za koju se pretpostavlja da je heroin, navodi se u saopštenju.

Prekršaj je otkriven zahvaljujući zajedničkom radu BIA, MUP-a i carine, "u trenutku kada se putnik, na povratku iz Turske, u jutarnjim časovima, našao na ulazu u Srbiju iz pravca Rumunije".

Otkriveni narkotici su predati u nadležnost policiji, kao i osoba protiv koje će biti poveden postupak, navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjen heroin na prelazu Srpska Crnja

Izvor: RTS, 17.Avg.2010

Policija zaplenila 13,6 kilograma heroina na graničnom prelazu Srpska Crnja. Policija saopštava da je presečen kanal za krijumčarenje droge od Turske ka Zapadnoj Evropi. Uhapšen vozač, srpski državljanin...Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije i carine, u saradnji s Ministarstvom unutrašnjih...

Nastavak na RTS...

Zaplenjeno 13,6 kilograma heroina u Srpskoj Crnji

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Avg.2010

U Srpskoj Crnji otkriveno je i zaplenjeno 13,6 kilograma heroina, u zajedničkoj akciji BIA, Carine i MUP-a, čime je presečen kanal krijumčarenja droge iz Turske u zapadnu Evropu, javlja B92. ....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.