Izvor: Blic, 21.Dec.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 1,4 kilograma heroina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije, sinoć su, na Graničnom prelazu Šid, zaplenili 1,4 kilograma opojne droge za koju se sumnja da je heroin i uhapsili M. K. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Prilikom kontrole automobila marke "volksvagen polo" kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla heroin, spakovan u tri paketa, sakriven >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispod instrument table i u zadnjem sedištu. Pronađeno je i 10 tableta sa liste opojnih droga.

- Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici - saopšteno je iz MUP-a.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Šida zaplenjeno 1,4 kg heroina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije, sinoć, na Graničnom prelazu Šid, zaplenili su 1,4 kilograma opojne droge za koju se sumnja da je heroin...Tom prilikom, uhapsili su M. K. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Na prelazu Šid zaplenjen 1,4 kilogram heroina

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Uprave granične policije su na Graničnom prelazu Šid, prema Hrvatskoj, zaplenili 1,4 kilograma heroina i uhapsili M. K. (28), saopšteno je danas...Prilikom kontrole automobila"volksvagen polo" kojim je upravljao osumnjičeni, policija je pronašla...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.