Zaplenjeni lovački noževi na Gradini

Izvor: Glas javnosti, 02.Maj.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeni lovački noževi na Gradini

BEOGRAD- Carinici na graničnom prelazu Gradina, na ulazu u Republiku Srbiju, zaplenili su 140 lovačkih noževa i 38 omamljivača iz kamiona koji je prevozio robu za Crnu Goru, saopštila je Uprava carina Srbije.

Prekršaj je uočen u subotu, a carinicu su se na detaljan pregled vozila odlučili na osnovu indikatora analize rizika, iako je vozač V.B, državljanin Crne Gore, tvrdio da osim prijavljene razne robe za potrebe domaćinstva i auto delova nema ništa više što bi trebao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << prijavi.

Kontrolom tovara, među prijavljenom robom carinici su otkrili kutije u kojima se nalazilo 140 lovačkih noževa i 38 elektrošokova, od čega 20 modela WS-704 - tipičnog izgleda, i 18 tipa WEISHI K9, navodi Uprava carina.

U saopštenju se dodaje da su zaplenjeni elektrošokovi bili u obliku mobilnih telefona zbog čega nije ni moguće odmah utvrditi da se radi takođe o omamljivačima.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.