Izvor: B92, 05.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena pet kilograma heroina

Kragujevac -- Policija je u Kragujevcu zaplenila je pet kilograma i 195 grama heroina.

To je najveća tamošnja zaplena te vrste droge. Droga je nađena u oduzetom automobilu čiji je vlasnik Nurko N. iz mesta Delimeđe u opštini Tutin. Vozilo je zbog falsifikovanih isprava oduzeto 27. februara i parkirano u krugu "Tenkodroma", a policija je otkrila drogu tek 3. marta, kada je drugo lice, B. T, pokušalo da se približi autu.

B. T. je ušao kroz otvor koji je načinio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na žičanoj ogradi "Tenkodroma", ali su ga primetili policajci i uhvatili dok je pokušavao da pobegne sa rancem u koji je nameravao da upakuje heroin.

Policija je zatekla B.T. pored oduzetog vozila što je izazvalo sumnju, te je automobil pregledan i rastavljen. Droga je bila sakrivena iza branika, upakovana u deset paketa.

Policija traga za Nurkom N, a B.T. je u pritvoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.