Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

Izvor: RTS, 14.Sep.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplena oružja i municije u Novom Pazaru i Požarevcu

Policija je zaplenila puške, pištolje i više od 150 komada municije u Novom Pazaru. U Požarevcu zaplenjeno sedam pušaka, pištolj, kao i više od 300 komada municije različitog kalibra.
Novopazarska policije je prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, dva pištolja i revolver, kao i 151 komad municije različitog kalibra, u nelegalnom posedu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Daljim pretresom policijski službenici pronašli su i oduzeli i oružje za koje je osumnjičeni imao dozvolu, lovačku pušku, pištolj, dva bajoneta i 23 komada municije različitog kalibra, navodi se u saopštenju PU Novi Pazar.
Uhapšen je M. S. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.
Zaplena u Požarevcu 
Policija u Požarevcu je uhapsila G. G.(1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla i oduzela sedam pušaka, pištolj, tri drvena kundaka, dve puščane cevi, tri mehanizma za okidanje i 344 komada municije različitog kalibra, kao i ručnu stegu za punjenje patrona i jednu mašinu za vađenje kapisli.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, navodi se u saopštenju PU Požarevac.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U STANU KRIO ARSENAL Uhapšen muškarac, oduzeto mu sedam pušaka, pištolj, 344 komada municije

Izvor: Blic, 14.Sep.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su G.G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.