Zadržana tona sumnjive garderobe na carini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 15:15

Zadržana tona sumnjive garderobe na carini

Carinici su 25. februara 2021. godine na prelazu Gradina, zbog sumnje da povređuje pravo poznatih robnih marki, zadržali više od jedne tone garderobe, čija je vrednost preko 10.000 evra.

Prilikom detaljne kontrole u tovaru je pronađena muška, ženska i dečja garderoba sa oznakama „najk“, „adidas“, „ges“, „tomi hilfiger“, „hugo bos“, „luj viton“, „zara“ i drugih poznatih brendova.

Za preko 6.000 muških jakni, prsluka, trenerki i dukserica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ženskih pidžama, majica i patika, kao i dečjih trenerki i kompleta, ukupne težine preko 1.000 kilograma obustavljen je dalji carinski postupak.

Sporna roba će biti zadržana dok se ne utvrdi da li je reč o kopijama ili originalnoj garderobi.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjena tona falsifikovane garderobe na granici sa Bugarskom

Izvor: Danas, 25.Feb.2021

Carinici na graničnom prelazu Gradina, sa Bugarskom, zadržali su više od jedne tone garderobe iz Turske, ukupne vrednosti veće od 10.000 evra, zbog sumnje da se radi o falsifikatima poznatnih svetskih robnih marki, saopšteno je danas.

Nastavak na Danas...

Na Gradini zadržana tona garderobe, sumnjaju da se radi o falsifikatima brendova

Izvor: JužneVesti.com, 25.Feb.2021

Šverc više od jedne tone muške, ženske i dečije garderobe za koju se sumnja da je kopija poznatih robnih brendova “najk”, “adidas”, “ges”, “tomi hilfiger”, “hugo bos”, “luj viton”, “zara”, čija je vrednost preko 10.000 evra sprečili su carinici na Graničnom prelazu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.