Izvor: Glas javnosti, 01.Avg.2009, 05:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ubistvo 15 godina zatvora

BEOGRAD - Darko Jevtić (24) juče je u Okružnom sudu po drugi put osuđen na maksimalnih 15 godina zatvora zbog ubistva Gojka Plavšića (23), jer, kako se moglo čuti u kratkom usmenom obrazloženju presude, ni u ponovljenom postupku „nije se ništa izmenilo u utvrđenom činjeničnom stanju“, osim iznosa sudskih troškova koji padaju na teret okrivljenog, a koji prelaze svotu od 210.000 dinara.

Mačeta nije nađena

Zanimljivo je da prilikom uviđaja nije konstatovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da se na licu mesa nalazi mobilni telefon pokojnog Plavšića, ali se on kasnije „pojavio“ na stolu inspektora koji je učestvovao u istrazi ubistva.

Takođe, nož ili polumačeta, kako je oružje imenovano u optužnici, nikada nije nađena.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.