Za nekoliko sati TRI UŽASNE SMRTI na jugu Srbije!

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nekoliko sati TRI UŽASNE SMRTI na jugu Srbije!

Za samo nekoliko sati u Nišu juče su se ređale tragedija za tragedijom, i to usred bela dana.

Niz crnih vesti počeo je kada je u 15.25 juče prijavljeno da je sedamnaestogodišnji mladić, inače bodi bilder, upao u nabujalu reku.

Tinejdžer je snimao telefonom kako reka teče i snimke objavljivao na svom instagram profilu, a onda je odlučio da siđe do obale kod Železničkog mosta kako bi rukom proverio koliko je voda hladna. Međutim, okliznuo se i upao u Nišavu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nabujalu od kiše i snega koji su proteklih nedelja padali. Sve ovo posmatrali su njegovi drugovi koji su bili u šoku kada su videli šta se dogodilo.

Odmah je započela potraga za mladićem kog je reka velikom brzinom povukla nizvodno. Potraga za nesrećnim momkom još traje.

ŠOK! Rekao carinicima da nema šta da prijavi, a onda su otvorili kofer! (FOTO)

"Ulažu se veliki napori da pronađemo nestalog mladića", kažu u PU Niš.

Prema rečima poznanika, on se bavio bodi bildingom i izuzetne je fizičke snage iako je jako mlad tako da ne bi bilo neuobičajeno da je uspeo da savlada talase nabujale reke i dočepa se obale na nekom njenom delu.

"Mladić se sa ocem starao o svojoj majci koja se razbolela nedugo nakon njegovog rođenja i ostala je nepokretna. Njegov otac je brižan roditelj i radio je više poslova da bi izdržavao porodicu. Majka mu je umrla pre oko godinu dana od kada živi sa ocem", pričaju poznanici.

Samo pola sata nakon što je ovim gradom odjeknula vest o nestanku mladića, policija je na drugom kraju grada, dobila informaciju da je na ulici pronađen mrtav muškarac, i to sa prostrelim ranom.

Njega je, kako krvav leži na ulici, pronašao prolaznik koji je odmah pozvao policiju, međutim muškarac je već bio mrtav. Kako je kasnije utvrđeno 74-godišnji muškarac je sebi oduzeo život vatrenim oružjem.

Par sati kasnije u ovom gradu dogodila se još jedna tragedija kada je 46-godišnji muškarac pao sa terase i poginuo na licu mesta.

Najpoznatiji srpski pritvorenik suočen sa odlukom Apelacionog suda: Potvrđen pritvor do 12. aprila

Koliko je za sada poznato muškac je najverovatnije poginuo nesrećnim slučajem, ali više informacija biće poznato nakon obdukcije.

Nesreća se dogodila oko 22 sata sinoć.

Pretučen i teško povređen "trans" dečak ispred bara u Brankovoj

Uviđaj je niška policija izvršila, kako dodaju, te obavestila Više javno tužilaštvo.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.