ZLOČIN KOD NIŠA Devojka u teškom stanju, ali se osvestila

Izvor: Blic, 10.Apr.2016, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN KOD NIŠA Devojka u teškom stanju, ali se osvestila

Milica Mišić (28) iz Knežice kod Niša, koja je ranjena u petak uveče, kada je na nju iz lovačke puške pucao komšija Goran Ilić

(45), I dalje je u teškom stanju, ali se osvestila, saznaje “ Blic”.

- Devojka je subotu uveče počela da diše samostalno, a u noći između subote i nedelje se osvestila. Sada sa njom može da se komunicira. Milica se polako oporavlja, mada je i dalje u veoma teškom zdravstvenom stanju, jer je zadobila velike povrede
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
unutrašnjih organa. I dalje je na intenzivnoj nezi I pomno se prati njeno zdravstveno stanje- kaže za Blic” doktor Klinike za opštu hirurgiju u niškom Kliničkom centru.

Pročitajte još:

Milicu je komšija Goran pogodio u stomak, a niški hirurzi su je operisali pet časova. Od petka uveče traje borba za njen život.

U ovom stravičnom zločinu poginula je njena baba Deska Mišić (82).

Ubica je nakon krvavog pira izgoreo u brvnari, pored koje je čuvao pčele. Ugljenisano Ilićevo telo je poslato na Sudsku medicinu u Nišu, kako bi se na obdukciji utvrdio tačan uzrok smrti.

Šta je Ilića navelo da u petak uveče puca na članove porodice Mišić za sada nije poznato. Motiv je ubica odneo sa sobom u grob.

Dragoslav Mišić, sin ubijene Deske i otac ranjene Milice, kaže da je komšija Ilić bio blizak sa njegovom porodicom. Tog kobnog dana Ilić je čak Dragoslava pozvao da popiju pivo u seoskoj prodavnici.

Ali, te večeri je bez ikakvog povoda došao u kuću Mišića, prvo sa nožem, a kasnije sa lovačkom puškom i počinio ovaj strašan zločin.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZLOČIN KOD NIŠA Devojka u teškom stanju, ali se osvestila

Izvor: NiskeVesti.rs, 10.Apr.2016

Milica Mišić (28) iz Knežice kod Niša, koja je ranjena u petak uveče, kada je na nju iz lovačke puške pucao komšija Goran Ilić (45), i dalje je u teškom stanju, ali se osvestila, saznaje “ Blic”... - Devojka je subotu uveče počela da diše samostalno, a u noći između subote i nedelje...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.