Vučić: Napad na Beka nije profesionalno izveden

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2014, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Napad na Beka nije profesionalno izveden

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su pokušali ubistvo Milana Beka biti pronadjen i izvedeni pred lice pravde i dodao da to nije bilo profesionalno izvedeno.

On je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu gde je obišao rudarski basen Kolubara i kop Tamnava zapadno polje, rekao da mnogi nisu očekivali da će kada su zločinački ubijeni mala Tijana Jurić ili Luka Jovanović ubice biti pronadjene, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ali da to jeste učinjeno.

"Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uveren da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde", kazao je Vučić.

Kako je naveo, to je najvažniji zadatak države da se pokaže da nijedan zločin ne može proći nekažnjeno.

"Oni koji su to počinili biće uhvaćeni i biće kažnjeni gotovo sam siguran u to", kazao je premijer i dodao da je, naravno, važno i to da je Beko živ.

Biznismen Milan Beko je juče oko 17 sati ispred svoje kuće na Dedinju pogodjen u stomak, a načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je da su najverovatnije dva izvršioca učestvovala u napadu na njega.

Beko je odmah posle ranjavanja operisan, a njegovo stanje je stabilno ali su povrede teške i opasne po život.

Inspektori beogradske policije na mestu pucnjave sinoć su pronašli tragove za koje veruju da će ih dovesti do napadača na Milana Beka.

U cilju otkrivanja motiva napadača i njegove identifikacije, najvažniji je razgovor sa Milanom Bekom. Policija do sada nije imala saznanja da njemu neko preti kao ni naznake da bi neko mogao da puca u njega.

Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.