Vučić: Država je ubila Ćuruviju

Izvor: Studio B, 29.Dec.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Država je ubila Ćuruviju

Država je izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je u emisiji "Teška reč" na TV Pink rekao da su akteri te likvidacije još živi.

On je istakao da govori kao pravnik i podvukao da će se uskoro "pokazati i dokazati" da je Ćuruviju likvidirala država, vlast koja je ubijala neistomišljenike i protivnike.

"To je strašan problem za našu zemlju", rekao je Vučić i dodao da je jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da je reč o vlasti, čiji je deo i sam bio, ali je naglasio da nije u tome učestvovao, niti je bilo šta o tome znao.

Prema njegovim rečima, bio je potreban veliki pritisak na nadležne organe da bi se došlo do činjenica.

Vučić je rekao da ima mnogo strašnih stvari sa kojima ćemo morati da se suočimo, navodeći primer ubistva Srba u kafiću Panda na KiM 1998. godine, za koji je rekao da nema dokaza da su ubistvo izvršili Albanci, kako se to verovalo.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Država ubila Ćuruviju, nema dokaza da su albanski teroristi ubili mladiće u Peći

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2013

Država je izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, rekao je večeras prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić. On je rekao i da nema dokaza da su mladiće u kafiću Panda u Peći 1998. godine ubili albanski teroristi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vučić: Ćuruviju je likvidirala država

Izvor: Press, 29.Dec.2013

Vučić je u emisiji "Teška reč" na TV Pink rekao da su akteri te likvidacije još živi.. On je istakao da govori kao pravnik i podvukao da će se uskoro "pokazati i dokazati" da je Ćuruviju likvidirala država, vlast koja je ubijala neistomišljenike i protivnike.. "To je strašan problem za našu...

Nastavak na Press...

Vučić: Država je ubila Ćuruviju

Izvor: BKTV News, 30.Dec.2013, 10:00

Država je izvršila likvidaciju Slavka Ćuruvije, rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i dodao da su direktni izvršioci ubistva i dalje živi.. . Vučić je gostujući na TV Pink istakao da govori kao pravnik i podvukao da će se uskoro “pokazati i dokazati” da je Ćuruviju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.