Izvor: RTS, 19.Jan.2022, 10:01

Vozio brzinom 215 kilometara na sat na Novom Beogradu

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su noćas, presretačem, vozača koji je upravljao automobilom brzinom od 214,7 kilometara na sat na delu puta gde je brzina ograničena na 80 kilometara na sat, saopšteno je iz MUP-a.
Na auto-putu u Novom Beogradu, policija je isključila iz saobraćaja tridesetčetvorogodišnjeg vozača "folksvagena" zbog nasilničke vožnje. On je takođe odbio alkotestiranje.
Vozač je zadržan i biće priveden kod sudije za prekršaje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio 214 km na sat na auto-putu u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2022

BEOGRAD - Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu zaustavili su noćas, presretačem, vozača koji je upravljao automobilom brzinom od 214,7 kilometara na sat, na dijelu puta gdje je brzina ograničena na 80 kilometara na sat.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PIJAN probio ogradu i uleteo u FABRIČKI KRUG

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jan.2022

Saobraćajna policija u Surdulici zadržala je juče dvojicu vozača "folksvagena", zbog vožnje u pijanom stanju. Najpre je zaustavljen, a potom i zadržan pedesetpetogodišnjak koji je odbio da se alkotestira.   U drugom slučaju, policajci su zaustavili četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.