Izvor: RTS, 01.Maj.2021, 21:01

Vozilo udarilo u dalekovodnu banderu u selu Donja Trepča

U selu Donja Trepča dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je vozilo udarilo u dalekovodnu betonsku banderu. U vozilu su se nalazile dve osobe, koje su prevezene u čačansku bolnicu. Još nema podataka o njihovom stanju, javlja reporter RTS-a.
Nesreća se dogodila u 19.30 časova u selu Donja Trepča. Vozač je izgubili kontrolu nad vozilom i udario dalekovodnu betonsku banderu.

Na lice mesta izašle su dve ekipe Hitne pomoći. 
Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rečima meštana, vatrogasci su morali da seku vozila kako bi izvadili povređene.
Od siline udara je u potpunosti prekinuto snabdevanje električnom energijom. Deo sela Donja Trepča, Gornja Trepča i Mojsinje su bez struje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozilo udarilo u banderu u selu Donja Trepča, dve osobe prevezene u bolnicu

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2021

U selu Donja Trepča dogodila se saobraćajna nezgoda, kada je vozilo udarilo u dalekovodnu betonsku banderu. U vozilu su se nalazile dve osobe, koje su prevezene u čačansku bolnicu. Još nema podataka o njihovom stanju, javio je RTS.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.