Izvor: Blic, 22.Avg.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz izleteo iz šina kod Brodareva

Kod železničke stanice Lučice kod Bordareva danas je iz šina iskliznuo teretni voz koji je saobraćao prema Bijelom Polju.

Nezgoda se desila oko 16 časova, a četiri vagona teretne kompozicije iskliznula su iz šina. Tom prilikom oštećeno je oko 150 metara koloseka, pa je zbog toga u prekidu saobraćaj na tom delu pruge Beograd - Bar. Kako agencija Beta nezvanično saznaje, vagoni koji su iskliznuli prevozili su sirovine za potrebe nikšićke železare.

U kompoziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su bili i vagoni sa hemikalijama, ali su oni ostali neoštećeni.

Za putnike koji putuju vozovima organizovan je autobuski prevoz od Prijepolja do Brodareva. Očekuje se da će tokom sutrašnjeg dana saobraćaj biti normalizovan.

Železnice Srbije saopštile su ranije večeras da postoje "problemi u odvijanju zelezničkog saobraćaja" u blizini železničke stanice Brodarevo, ali nije navedeno koji su problemi u pitanju.

U saopštenju je navedeno i da će se saobraćaj putničkih vozova večeras i sutra odvijati uz organizovani autobuski prevoz putnika između stanica Prijepolje-Brodarevo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iskliznuo voz kod Brodareva

Izvor: B92, 22.Avg.2008

Prijepolje -- Kod železničke stanice Lučice kod Bordareva danas je iz šina iskliznuo teretni voz koji je saobraćao prema Bijelom Polju... Nezgoda se desila oko 16:00 časova, a četiri vagona teretne kompozicije iskliznula su iz šina. Tom prilikom oštećeno je oko 150 metara koloseka, pa je zbog...

Nastavak na B92...

Pruga Beograd - Bar: Teretni voz iskliznuo iz šina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2008, 00:37

PRIJEPOLJE - Na izlazu iz železničke stanice Lučice kod Bordareva, na 265. kilometru barske pruge, iskliznuo je iz šina teretni voz koji je saobraćao prema Bijelom Polju...Nezgoda se desila oko 16.00 časova, a četiri vagona teretne kompozicije su iskliznula iz šina. Tom prilikom oštećeno je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.