Vojvodina srećno do tri boda protiv OFK Beograda

Izvor: Radio 021, 03.Okt.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina srećno do tri boda protiv OFK Beograda

Fudbaleri Vojvodine savladali su OFK Beograd sa 1:0 u 12. kolu Superlige.

Po lepom vremenu i pred oko 1.000 gledalaca Vojvodina je do tri boda došla autogolom Ignjatijevića u 71. minutu susreta.

Crveno-beli su s puno sreće došli do trijumfa i tako prekinuli seriju loših rezultata u prvenstvu. Bila je ovo jedna od najlošijih partija Novosađana u novoj sezoni, a da je bilo više koncentracije kod gostujućih igrača, tri boda su lako mogla da odu na Karaburmu. Trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Zlatomir Zagorčić je po prvi put ove sezone meč počeo bez standardnog Aleksandra Stanisavljevića.

U prvom delu igre, gosti su imali tri dobre prilike iz kojih su mogli da povedu. Najbolju je imao Gojkov u 26. minutu kada je lako prošao Rosića i izbio sam ispred Kordića, ali je šutirao pored gola. Još dva puta su Beograđani opasno pretili, u 24. minutu je odlično šutirao Subašić sa ivice šesnaesterca, a pred sam kraj poluvremena posle odlične polukontre lopta je došla do potpuno samog Liščevića koji je šutirao tik pored stative. U oba navrata Kordić je let lopte samo ispratio pogledom.

S druge strane, domaćin je igrao potpuno bezidejno i apatično, a vredi istaći jedino šut Ivanića u 34. minutu sa 18 metara, malo iznad prečke nakon dobrog duplog pasa sa Ožegovićem.

U nastavku igra slična onoj u prvom poluvremenu. Vojvodina je imala inicijativu, ali bez bilo kakve ozbiljnije prilike. I onda u 71. minutu dolazi u vođstvo kada je posle centaršuta Nastića glavom šutirao Ožegović, a loptu skrenuo u mrežu Nikola Ignjatijević.

Taj gol kao da je konačno pokrenuo Novosađane, pa je publika do kraja susreta videla još dve dobre prilike domaćih. U 81. minutu je šutirao Ivanić iz slobodnjaka, ali je Čupić odlično intervenisao. Nešto kasnije je ponovo dobro branio, nakon duplog pasa Ivanića i Paločevića i šuta veziste crveno-belih. Pred kraj meča isključen je trener Zagorčić zbog verbalnog sukoba s pomoćnim sudijom.

Vojvodina je i dalje na petom mestu sa 20 bodova i za vodećom Zvezdom zaostaje 12 bodova. U narednom kolu Novosađani gostuju Crvenoj zvezdi, a taj meč se igra 14. oktobra na Marakani.

U ostalim mečevima 12. kola: Spartak - Zvezda 2:3, Metalac - Javor 0:0, Rad - Borac 2:3 i Novi Pazar - Radnički 1:0. Danas još igraju Partizan - Čukarički, Mladost - Radnik i Jagodina - Voždovac.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Vojvodina prekinula lošu seriju

Izvor: B92, 03.Okt.2015

Fudbaleri Vojvodine prekinuli su niz od tri utakmice bez pobede pošto su savladali OFK Beograd na svom terenu...Vojvodina je još jednom odigrala ispod očekivanja, ali je uspela da slavi autogolom Nikole Ignjatijevića u 71. minutu, u meču 12. kola Superlige Srbije...Odlučujući momenat desio se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.