Vladičin Han: Sudar tri vozila u tunelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladičin Han: Sudar tri vozila u tunelu

U tunelu Kržince kod Vladičinog Hana danas su se sudarila tri vozila a pet osoba je zatražilo lekarsku pomoć.

"Do sudara tri vozila u tunelu je došlo oko 13.30 a nijedna od pet osoba koje su zatražile lekarsku pomoć nije životno ugrožena", rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Zbog saobraćajne nesreće tunel je zatvoren za saobraćaj a alternativni pravac je deonica puta Tegovište-Vladičin Han, saopštili su Putevi Srbije.

Na vozače je apelovano da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sudar tri vozila u tunelu kod Vladičinog Hana

Izvor: B92, 31.Jul.2016

Beograd -- U tunelu Kržince kod Vladičinog Hana sudarila su se tri vozila, a pet osoba je zatražilo lekarsku pomoć..."Do sudara tri vozila u tunelu je doško oko 13.30 a nijedna od pet osoba koje su zatražile lekarsku pomoć nije životno ugrožena", rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova...Zbog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.