Više tužilaštvo za sprovodjenje istrage

Izvor: S media, 15.Jan.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više tužilaštvo za sprovodjenje istrage

Više tužilaštvo u Beogradu podnelo je zahtev za sprovodjenje istrage protiv tri osobe zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu, izjavio je večeras portparol Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorić.

Zahtev za sprovodjenje istrage podnet je protiv Milovana Ćuka, Nemanje Nedeljkovića i Višnje Čremoznik, rekao je Zorić.

On je naveo da je policija prilikom hapšenja njih troje zaplenila sedam kilogramag marihuana i dva kilograma amfitamin sulfata. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Zorić je naveo da je zamenik višeg tužioca u Beogradu predložio

odredjivanje pritvora za troje osumnjičenih.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je juče da je sedam kilograma marihuane zaplenjeno prilikom pretresa automobila "ford" beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao Milovan Ćuk, a na suvozačkom mestu sedeo je Nemanja Nedeljković.

U stanu Višnje Čremoznik pronadjeno je 1.840 grama amfetamin-sulfata, belog praha koji uživaoci u žargonu nazivaju "spid".

Zorić je agenciji Beta rekao i da je Apelaciono tužilaštvo u Novom Sadu izvršilo rekordnu zaplenu droge i to skanka - oko 45 kilograma i zaplenilo kompletnu labortaoriji u aparaturu.

Na ulasku u Sremsku Mitrovicu kod naplatne rampe pronadjeno je desetak kilograma skanka koji je bio smešten u bunkeru kamiona.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.