Izvor: RTS, 12.Feb.2021, 20:38

Veliki požar u Novom Sadu, nema povređenih

Nešto posle 18 časova izbio je požar u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, iza nekadašnje diskoteke "Kontrast", gde je u vatrenoj stihiji pre devet godina stradalo šestoro mladih.
Portal 021 prenosi da se požar započeo u kotlarnici privatne kuće pored magacina firme "Etaž" u Novom Sadu.

Vatra je potom je zahvatila magacin sa opremom za kupatila i grejanje.
Prema poslednjim informacijama, niko nije povređen.
Više ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vatrogasaca su na terenu, kao i žandarmerija, policija i ekipa Hitne pomoći. U toku je evakuacija vozila sa obližnjeg auto-placa, a saobraćaj je u potpunosti blokiran.
U gašenju požara učestvuju sve raspoložive ekipe vatrogasaca, dobrovoljna društva, ali i kran-dizalica.
Vatra je izbila na svega desetak metara iza nekadašnje diskoteke "Kontrast", gde je u požaru pre devet godina tragično nastradalo šestoro mladih ljudi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki požar u Partizanskoj ulici nedaleko od nekadašnje diskoteke „Kontrast“

Izvor: NoviSad.com, 12.Feb.2021

Veliki požar zahvatio je večeras oko 18 časova hangare u Partizanskoj ulici, a na terenu se nalazi veliki broj vatrogasaca. Za sada nema informacija da li ima povređenih osoba, a osim vatrogasaca, na licu mesta su i ekipe Hitne pomoći i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.