Velika zaplena duvana i nafte u Pančevačkom okrugu

Izvor: RTS, 18.Dec.2016, 05:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika zaplena duvana i nafte u Pančevačkom okrugu

Pančevačka policija je zaplenila više od tone duvana i oko 650 litara naftnih derivata. Podneto je više krivičnih prijava, saopštio MUP.
Kako se navodi u saopštenju, prilikom pretesa je na nekoliko lokacija na području Kovina policija pronašla i oduzela više od 1.000 kilograma sušenog duvana u listu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << robe, protiv dvojice muškaraca od 29 i 49 godina iz okoline Kovina, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.
Policija je prilikom kontrole putničkog vozila u Vršcu pronašla više od 50 kilograma rezanog duvana. 
Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv muškarca (28) iz Vršca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Na putu Kovačica–Pančevo su u kombi vozilu, kojim je upravljao muškarac (34), pronađeni naftni derivati, nepoznatog porekla.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina, protiv tog muškarca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.