Velika POLICIJSKA AKCIJA hapšenja u Beogradu!

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika POLICIJSKA AKCIJA hapšenja u Beogradu!

Organizovana akcija u Srbiji i Italiji...

Srpsko-italijanska grupa koja se sumnjiči da je prodavala kokain širom Evrope uhapšena je jutros u Beogradu, piše Blic.

U akciji srpskog Tužilaštvo za organizovani kriminal i njihovih kolega iz Milana, koja je trajala godinu dana, uhapšeno je 13 osoba od kojih pet u Srbiji i osam u Italiji!

Konačnoj akciji prethodila su presecanja četri transporta kokaina i hapšenje ukupno sedam osoba. Tako su prethodno otkriveni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << transporti od 2,2 kilograma kokaina, 3,3 kilograma, 1,8 kilograma i 14 kilograma.

Tako je konačnom akcijom uhapšeno ukupno 10 Srba, devet Italijana, i jedan Slovenac, a oduzet je veliki iznos novca.

Grupa se sumnjiči da je kokain čistoće 86,7 nabavaljala u Holandiji po ceni od 33.000 do 38.000 evra po kilogramu. Zatim ga je odatle preko Nemačke transportovala do Austrije gde je rađena deoba. Jedan deo je prebacivan u Italiju.

Sumnja se da je godišnje tako prebacivano samo do Italije više stotina tona kokaina.

Sumnja se da je vođa ove grupe u Srbiji imao saradnju sa ogrankom poznate mafijaške grupe Ndrangete u Milanu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA POLICIJE u Beogradu! UHAPŠENA grupa povezana sa ITALIJANSKOM MAFIJOM: Rasturali KOKAIN širom Evrope

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2018

Uhapšeno 13 osoba od kojih pet u Srbiji i osam u Italiji..Srpsko-italijanska grupa koja se sumnjiči da je prodavala kokain širom Evrope uhapšena je jutros u Beogradu...Pročitajte i:..U akciji srpskog Tužilaštvo za organizovani kriminal i njihovih kolega iz Milana, koja je trajala godinu dana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Razbijena srpsko-italijanska narko-grupa

Izvor: RTS, 20.Jun.2018

Četiri osobe su danas uhapšene u Beogradu u okviru akcije protiv kriminalne grupe koja se bavila trgovinom kokainom. U Italiji je u sklopu ove zajedničke akcije policija dve zemlje uhapšeno osam osoba. . Uhapšena je organizovana...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.