Veći deo požara ugašen, rezultati istrage sutra

Izvor: Studio B, 17.Jun.2012, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći deo požara ugašen, rezultati istrage sutra

Brojne vatrogasne ekipe uspele su većim delom da ugase požar koji je rano jutros izbio u hotelu Grand na Kopaoniku, ali dim i dalje kulja iz zapaljenog objekta.

Rezultati istrage o uzroku izbijanja požara mogli bi biti poznati sutra.

Oko 40 vatrogasaca iz Kraljeva, Kruševca, Kopaonika, Brusa i Raške i dalje rade na tome da dogase požar, rekao je Tanjugu načelnik Vatrogasne jedinice Kraljevo Milanko Obrenović.

Požar, u kojem nema povređenih a pričinjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je velika materijalna šteta, izbio je jutros oko 4.15 i u tom trenutku u hotelu je bilo oko 70 gostiju, koji su premešteni u susedne objekte.

Načelnik Vatrogasne jedinice Kraljevo rekao je da, prema informacijama kojima nadležni trenutno raspolažu, vatra je oštetila oko 30 soba u jednom bloku hotela, trećinu krova i aperitiv salu.

"U toku je uviđaj na terenu inspektora protivpožarne zaštite, ali s obzirom da je reč o većem požaru, verovatno će rezultati istrage biti poznati tek sutra", rekao je Obrenović.

Zahvaljujući brojnim ekipama vatrgosaca požar je lokalizovan rano jutros, ali zbog specifičnosti objekta još uvek nije u potpunosti ugašen.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ugašen požar u hotelu "Grand" na Kopaoniku (FOTO)

Izvor: S media, 17.Jun.2012

Brojne vatrogasne ekipe uspele su oko 21 čas da ugase požar koji je rano jutros izbio u hotelu "Grand" na Kopaoniku...Požar, u kojem je jedan pripadnik vatrogasne jedinice povređen, a pričinjena je i velika materijalna šteta, izbio je jutros oko 4.15 i u tom trenutku u hotelu je bilo oko 70 gostiju,...

Nastavak na S media...

Kopaonik: Nema povređenih u požaru u "Grandu"

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2012

Vatrogasne ekipe uspele su većim delom da ugase požar koji je rano jutros izbio u hotelu "Grand". Rezultati istrage o uzroku požara biće poznati sutra

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.