Večeras dodela MTV filmskih nagrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2015, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras dodela MTV filmskih nagrada

U Nokia teatru u Los Anđelesu noćas će "Čuvari galaksije" izaći na crtu "Američkom snajperisti" i saznaće se da li je najbolja Dženifer Lorens, Ema Stoun, Šajlin Vudli, Ris Viterspun ili Skarlet Johanson.

Dodela MTV filmskih nagrada je noćas i dok je glasanje u najotkačenijim kategorijama, kao što su Najus..niji od straha, Najbolji nastup bez majice, Najbolja tuča, Najbolji poljubac, Najbolji wtf momenat ili Najbolji negativac, završeno, glasanje za Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << film biće otvoreno do dodele pa MTV poziva sve da glasaju na sajtu: www.MovieAwards.MTV.com.

Žurku zagrevanja pre same dodele vodiće pevačica Džesi Džej koja će prenositi najnovije tračeve sa crvenog tepiha, pikanterije o modnim izborima napravljenim za ovu priliku i najnovije informacije o filmovima koji nas ovog leta čekaju u bioskopima.

Ceremoniju dodele nagrada vodiće komičarka Ejmi Šumer.

Kako je najavljeno, tokom dodele nastupiće bend Fall Out Biy a biće prikazani i inserti iz novih filmova, uključujući "Gradove od papira" filmsku adaptaciju romana Džona Grina (u Srbiji ga objavljuje Urban Reads ) sa Karom Delavinj i Netom Vulfom.

Neki dobitnici počasnih priznanja su već poznati. Među njima je Šajlin Vudli kojoj će ove godine biti uručena " MTV Predvodnik" nagrada.

Laskava titula "Genije komedije" , koja se dodeljuje glumicama i glumcima koji uspevaju da nasmeju sve, bez izuzetka, ove godine je pripala komičaru Kevinu Hartu.

Robert Dauni Džunior dobitnik je " MTV Generacija" nagrade kojom se odaje počast glumcima koji su osvajali MTV publiku tokom cele svoje karijere.
Pogledaj vesti o: Nokia

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Večeras dodela MTV filmskih nagrada

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2015

U Nokia teatru u Los Anđelesu noćas će "Čuvari galaksije" izaći na crtu "Američkom snajperisti" i saznaće se da li je najbolja Dženifer Lorens, Ema Stoun, Šajlin Vudli, Ris Viterspun ili Skarlet Johanson...Dodela MTV filmskih nagrada je noćas i dok je glasanje u najotkačenijim kategorijama,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.