Valjevo: Pokušao srednjoškolku da prinudi na udaju

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Pokušao srednjoškolku da prinudi na udaju

Istražni sudija Osnovnog suda u Valjevu odredio je danas pritvor do mesec dana Dejanu B. (23) iz Beograda zbog sumnje da je jednu srednjoškolku iz Valjeva pokušao da prinudi na udaju, rečeno je agenciji Beta u tom sudu.

Dejan B. je u sredu popodne, kako su naveli, zajedno sa ocem došao u Ekonomsku školu kod 16-godišnje učenice, s kojom je ranije navodno bio u vezi, i pokušao da je odvede u Beograd kako bi se tamo venčali.

Uhvaćen otmičar 15-mesečne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << bebe

Ćerku su mi oteli i odveli u Ameriku!

U Sremčici nađen kidnaper iz Holandije!

On je devojku, sa kojom se navodno zabavljao dok je služio vojni rok u Valjevu, uspeo da ugura u automobil, ali je školski policajac alarmirao patrolu dežurne službe, koja je sprečila Dejana B. u toj nameri.

Patrola ga je privela, a o incidentu u školskom dvorištu Ekonomske škole obavešten je tužilac, koji je prvobitnu kvalifikaciju pokušaj otmice preinačio u prinudu.

Izvor agencije Beta iz valjevskog pravosudja kaže da za tu kvalifikaciju ima dovoljno elemenata, te da je ona lakše dokaziva od pokušaja otmice, što je teže krivično delo.

Pritvor je Dejanu B. odredjen da ne bi ponovio isto delo, ali i uticao na svedoke tokom daljeg krivičnog postupka.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.