Valjevac za volanom s 3,32 promila alkohola

Izvor: Glas javnosti, Beta, 03.Jul.2010, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevac za volanom s 3,32 promila alkohola

VALJEVO - Vozač golfa M. M (50) je sa 3,32 promila alkohola u krvi u centru Valjeva izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj nije bilo povređenih. Pored novčane, sleduje mu i zatvorska kazna od najmanje 15 dana, saopšteno je danas iz valjevske policije.

Prilikom kontrole alkomer saobraćajne policije izmerio je 3,32 promila alkohola u krvi kod M.M, nakon što je sinoć izazvao saobraćajnu nezgodu, što je apsolutni rekord do sada zabeležen u valjevskoj kraju.

M.M je "do jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << bio na trežnjenju u policijskoj stanici". Zamenik komandira Stanice saobraćajne policije u Valjevu Miodrag Lazarević rekao je regionalnom Radio Patku da je za prvih šest meseci 2010. u policijskim stanicama Kolubarskog okruga na trežnjenju zadržano 185 pijanih vozača, od čega je 114 bilo u Valjevu. Neslavni rekord po količini alkohola u krvi do sada je držao G. T. (37), takođe iz Valjeva, koji je, zatečen za volanom svog "fiće", imao 3,14 promila alkohola u krvi. Od sudije za prekršaje zatražio je da mu "za primer drugim vozačima" vozačka dozvola bude trajno oduzeta.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.