VELIKA TRAGEDIJA U SENTI: Devojčica (15) izvršila samoubistvo vešanjem!

Izvor: Večernje novosti, 19.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA TRAGEDIJA U SENTI: Devojčica (15) izvršila samoubistvo vešanjem!

U pomoćnom objektu u ulici Vladimira Nazora u Senti, rano jutros, pronađeno je telo H.P. (15) bez znakova života. U pomoćnom objektu u ulici Vladimira Nazora u Senti, rano jutros, pronađeno je telo H.P. (15) bez znakova života.Prvi rezultati istrage pokazuju da se devojčica obesila i izvršila samoubistvo. Lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt. Obavljen je policijski uviđaj i rezultati treba da pokažu zašto je devojčica izvršila samoubistvo.(Pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno beživotno telo devojčice u Senti

Izvor: RTS, 19.Maj.2019

. U pomoćnom objektu u Ulici Vladimira Nazora u Senti pronađeno je telo petnaestogodišnje devojčice bez znakova života, rečeno je "Tanjugu" u Policijskoj upravi u Kikindi.

Nastavak na RTS...

Tragedija: Devojčica (15) pronađena obešena

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2019

Lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt U pomoćnom objektu u ulici Vladimira Nazora u Senti, rano jutros, pronađeno je telo H.P. (15) bez znakova života.   Prvi rezultati istrage pokazuju da je devojčica vešanjem izvršila samoubistvo.   Lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.