Izvor: Blic, 30.Nov.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VALJEVO Stariji muškarac pronađen mrtav na pločniku

Ubska policija istražuje da li je S.U. (60) čije je beživotno telo pronađeno u centru varoši, preminio prirodnom smrću ili je ona nastupila od posledica nasilja.

Kako saznaje "Blic", S.U. je pronađen kako okrvavljene glave leži na pločniku glavne gradske ulice. Hitna pomoć koja je stigla na lice mesta konstatovala je da je smrt nastupila usled prestanka rada srca.

Policija trenutno istražuje da li je starijem muškarcu pozlilo posle čega je pao, pri tome udarivši glavom o pločnik i preminuo prirodnom smrću ili ga je neko napao i zadao mu udarce po glavi, kako se prvo sumnjalo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

HOROR SCENA U CENTRU UBA: Na pločniku pronađen mrtav čovek krvave glave

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2016

U centru Uba, na pločniku, pronađen je S. U. (60)  krvave glave. Policija istražuje da li je čovek preminuo prirodnom smrću ili je umro od posledica nasilja...Kako Telegraf.rs saznaje, stariji muškarac je na ulici u toj varošici pronađen okrvavljene glave. Pošto je ležao na pločniku neko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.